top of page

Kjære kunde!

Disse kjøpsbetingelsene gjelder for alt salg fra artilaell.no (egne regler gjelder ved kjøp i fysisk butikk). Kjøpsbetingelsene, sammen med din bestilling og ordrebekreftelse, utgjør til sammen avtalen mellom Arti Læll og deg som kunde.

For å benytte deg av Arti Læll sin nettbutikk må du være fylt 18 år.

 

Bestilling og levering

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før endelig bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som frakt, emballasje m.m. Fraktprisen er 149,- per ordre i Norge. Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. 

Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft.

 

Din bestilling er bindende når ordren blir registrert og du har fått bekreftelse. Du kan likevel angre kjøpet i følge norsk lov.

 

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen og undersøk at den stemmer med bestillingen.  Hvis noe ikke stemmer, eller du ønsker å kansellere, ta kontakt med oss enten via epost eller telefon, så løser vi problemet.

 

Levering av produktene skjer på måten beskrevet på ordrebekreftelsen. Dersom leveringen av produktene blir forsinket utover gitt tidsrammen, blir du informert om når mulig levering kan skje.

 

Skulle en eller flere av varene på ordren være utsolgt grunnet feil i lagerbeholdning gjør vi en intern vurdering om du blir kontaktet eller om varen(e) blir kreditert og ordren sendt som vanlig.

 

Etter at du har mottatt produktene bør du, så snart som mulig, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ikke nøl med å ta kontakt dersom noe ikke samsvarer med forventningene.

 

Ved uavhentet pakke vil det påbeløpe et gebyr på 250,-. Gebyret skal dekke de ekstra kostandene og tiden som påfaller Arti Læll å innhente pakken igjen.

 

Betaling

Faktura sendes med pakken, eller pr post.

 

Personopplysninger

Arti Læll er opptatt av at personopplysningene til våre kunder håndteres på en betryggende måte.

 

Når du handler hos oss oppbevarer vi blant annet navn, adresse og kontaktinformasjon. Dette er data vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen.

 

Vi er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering.

 

Kortnummer oppbevares ikke av Arti Læll utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

 

Arti Læll selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

 

Reklamasjon og retur

Melding om feil og mangler ved produktene kan overbringes oss muntlig eller skriftlig. Arti Læll ønsker primært ikke å få varer med mangler/skader i retur. Ta heller kontakt med oss, så løser vi situasjonen over epost eller telefon, slik at det blir minst mulig brydderi for deg som kunde. Av bevishensyn anbefaler vi at reklamasjonen sendes oss skriftlig til artilaell@icloud.com. Reklamasjonsretten gjelder i hendhold til norsk lov.

 

Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varen(e) (angrefrist) og vedlegger angrerettskjemaet ferdig utfylt.  Angrerettskjemaet finner du vedlagt i egen epost når du mottar ordrebekreftelsen.

 

Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved. 

Ved benyttelse av angreretten betaler forbruker frakt for returnering av varen(e). Kreditering av returnert vare skjer når Arti Læll har mottatt varen og godkjent angrerettskjemaet.

 

Reklamasjon og benyttelse av angrerett følger fastsatt norsk lov. Se forbrukerkjøpsloven og angrerettloven.

 

Vareopplysninger

Arti Læll ønsker å gi så korrekt informasjon som mulig om våre varer, men skrivefeil kan forekomme. 

Bilder brukt på sidene våre er illustrative og kan en sjelden gang avvike fra varens faktiske utseende.

EE-avfall

Du - som kunde - har når som helst rett til å returnere EL-avfall til våre butikker vederlagsfritt. EE-avfall skal IKKE kastes sammen med annet avfall.  Vi er tilknyttet offentlig godkjent avfallsselskap i Norge - RENAS.

 

 

Org. nr Partytime Trondheim AS 917.01.2067 Arti Læll M AS 819.63.2162.

bottom of page